Pagina's

maandag 24 februari 2014

Unboxing Glossybox Februari 2014

Afgelopen Zaterdag lag hij weer op de deurmat! Als ik het goed heb de laatste of een na laaste van mijn abonnement. Snel verder met de unboxing!


Dit is weer een andere doos, de vorige glimde er daar stond Glossybox op en het logo. Ook heeft deze doos een ander formaat. Dit formaat vind ik zelf fijner! Nu snel opmaken.


Eerst kreeg je er een soort papiertje bij, dit was best groot. Nu is het zegmaar van hard papier en staan gewoon klein, maar duidelijk genoeg allen producten in. 


Ziet er goed uit! 2 makeup-producten, iets van oogpatches, creme dingen, i like it baby!

Product 1.

Anatomicals puffy the eyebag slayer.

Deze eyepatches zijn samengesteld om fijne lijntjes en rimpels te verminderen en de tere huid rondom de ogen te revaitaliseren. Het hydrateert en voedt de huid en zorgt ervoor dat jouw huid er jonger en stralender uit zal gaan zien!
Ben beniewd! Hier gaat misschien wel een review van online komen.
Adviesprijs: €7.25 / 3 x 6 G patches

Product 2.

Cowshed cow pat moisturising hand cream.

Beschermt Cow Pat Moisturising Hand Cream zal jouw handen beschermen en zachter maken! De essentiële oliën van grapefruit en koriander, stimuleren de bloedsomloop en helpen de huid opfrissen. Daarnaast kun je de cream gemakkelijk mee nemen in je handtas...Handig!
Altijd fijn een handcrème, dit is 50 ml dus gaat handig mee in je tas.
Adviesprijs: €9.50 / 50 ml

Product 3.

Alessandro pedix heel rescue balm.

Beschermt de huid tegen eeltplekken. De sheaboter, allantoïne en tea-tree-olie beschermen en voedt de huid, waar door het zacht en soepel blijft.
Klinkt goed, het product is 30 ml.
Adviesprijs: €14.95 / 100 ml

Even wat verder ingaan op de andere 2 producten.


Product 4.

Be a bombshell onyx eye liner.

Deze bestverkochte eyeliner gaat de hele dag mee. De punt is van vilt waardoor je een dunne lijne kunt maken voor een casual look, maar je kan ook een dikkere lijn creeëren voor een dramatische look. Ook fijn: de eyeliner heeft maar een paar seconden nodig om te drogen.
Klinkt goed! Deze eyeliner moet als best verkochte toch wel goed zijn?
Adviesprijs: €14.00 / 3 GR

Product 5.

Babor ultra size mascara bordeaux.

Ultrasize mascara zal jouw wimpers langer en voller maken! De volume borstel heeft dikke haren, zodat iedere wimper zal worden omhult met zachte, plantaardige was. Het zorgt voor perfect gescheiden wimpers, zonder te kleven of vlekken.
Yeah, weer een gekleurde mascara erbij! Een bordeaux had ik nog niet maar dit is echt een supermooie kleur. 
Adviesprijs: €19.50 / 100 ml

Dit vond ik echt een van de leukste glossyboxen tot nu toe! Ik vind het natuurlijk nu wel jammer dat mijn abonnement stopt, alleen het is ook best wel duur. Af en toe zitten er ook producten in die je bijna nooit gebruikt en dat vind ik dan zonde van het geld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten